Konsortium

Syddansk Universitet (SDU) tilbyder ekspertise indenfor robotteknologi, robotstyring, computer vision, menneske-robot interaktion og sprogvidenskab samt innovationsledelse indenfor sundhedssystemet.

Kontakt: Norbert Krüger


 

Virksomheden Robotize vil varetage prototype udviklingen af robotten, samt kommercialisere denne efter endt projektforløb.

 


 

Teknologisk Institut (TI) er en forsknings- og teknologivirksomhed, som i projektet vil inddrage deres ekspertise indenfor velfærdteknologiske applikationer, mobile robotter og design af robotter.

 Køge Kommune vil facilitere kontakten til to plejehjem: Ølby Ældrecenter og Lerbæk Torv samt fungere som link til slutbrugeren.

 

 


 

Dictus er en dansk sporg processerings virksomhed, som tilbyder deres ekspertise i dialogsystemer.

 


 

UHA er førende indenfor opbygning af inkrementel dialog systemer. I samarbejde med SDU og Dictus, vil de udvikle et inkrementel dialog system til dansk tale.

 


Fraunhofer Institutet for produktionsingeniører og automation IPA tilbyder ekspertise inden for robotter og omsorgssystemer, som er erhvervet gennem flere projekter med velfærdsrobotter og det tyske marked for velfærdsteknologi.

 


 

Netværkpartnere

Billedresultat for SOSU SjællandBilledresultat for University College Lillebælt

Billedresultat for VelfærdsInnovation SjællandBilledresultat for århus kommune